Meer resultaten voor friese stabij kopen

 
friese stabij kopen
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Friese Stabij / Labrador pup reu mag het nest verlaten. Ik ben een kruising tussen labrador en stabij. Mijn mama is een friese stabij / labrador en mijn vader is een friese stabij. En ik zoek nog een lieve baas!
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
En ach, wat maakt het ook eigenlijk uit dat de moeder niet helemaal op een Friese Stabij blijkt te lijken de pupjes zijn lief, en daar gaat het tenslotte om, toch? Een selectie van wat er de afgelopen tijd op advertentie-sites te koop werd aangeboden onder de titel raszuivere Stabij.:
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
De Stabij komt van oorsprong uit Friesland en dan met name uit het Friese Woudengebied, de streek in het zuidoosten en oosten van Friesland. Het ras is al heel lang bekend in die streken, maar is pas sinds de jaren zestig buiten Friesland wat bekender geworden.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Is inmiddels 12 weken oud dus is klaar om zijn moeder te verlaten. Friese Stabij / Labrador pup reu mag het nest verlaten. Ik ben een kruising tussen labrador en stabij. Mijn mama is een friese stabij / labrador en mijn vader is een friese stabij.

Contacteer ons