Resultaten voor friese stabij kennel

 
friese stabij kennel
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
V. Buiten de Waterpoort.
Wij, Francien en Dirk de Ruiter, zijn woonachtig in Gorinchem en zijn de trotse eigenaren van Berber v. t Brabantse Bont, een Friese Stabij. Dit is onze tweede Stabij. Hiervoor hadden wij een mooie reu, genaamd Reboulje fan de Nesse Oldekerke.

Heb je interesse in dit ras en tijd voor een goed gesprek bij een lekkere bak koffie? Wij maken graag een uurtje voor u vrij, en geven u eerlijk advies. Wij fokken volgens de regels van de NVSW Nederlandse vereniging van Stabij en Wetterhoun en het Raad van Beheer.
Friese Stabijkennel fan it Boskhûske.
Welkom bij de Friese Stabijkennel fan it Boskhûske! Wij willen u laten meekijken met onze honden en natuurlijk met onze pups. Ook vinden wij het belangrijk om u zoveel mogelijk informatie te geven over het gedrag de gezondheid van de stabij.
Vraag en aanbod, de marktplaats van Friesland!
3.00 1050, per paal plus btw is 1270., Koppel duiven voor in Duiventil. Gezocht een koppeltje duiven post of sierduiven voor in de Duiventil Ik kan ze op komen halen in een straal van 25 KM rond Kollumerzwaag. Pracht nest bordercollie x stabij.
Holwerda Sathe.
Wij zijn Nico en Froukje Hooghiemster en wonen in Reduzum, gelegen in het hart van Friesland, waar de wortels van ons geliefde hondenras, de FRIESE STABIJ liggen. We fokken al meer dan 20 jaar met veel plezier. De pups groeien op in huiselijke kring en maken alles mee wat er in en om het huis gebeurt.
De Friese Stabij www.stabijkennel-middelzee.nl.
De Friese Stabij. Aantal keer getoond.: De Friese Stabij. De Stabij is één van de twee Friese hondenrassen de, andere is de Wetterhoun. Over de oorsprong van de Stabij is niet heel veel bekend. Dit ras komt oorspronkelijk uit het oost/zuidoosten v.d.
Gecertificeerde fokkers.
Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. Aanschaf Stabij of Wetterhounpup Dek en geboorteberichten Contact met fokkers Gecertificeerde fokkers Pupinformatiedienst Herplaatsers Wachtlijst informatie Veelgestelde vragen. Inloggen Ook lid worden? Op deze pagina vindt u de namen van NVSW-gecertificeerde fokkers en dekreu-eigenaren van Stabijhounen en Wetterhounen. Zij hebben het fokkers of dekreucertificaat aangevraagd bij het bestuur, daarbij verklaard het fokbeleid van de vereniging in al zijn regels en richtlijnen te onderschrijven en het certificaat ontvangen als erkenning van het feit dat zij zich inzetten voor het behoud van de Friese rassen en dat uitdragen in de wijze waarop zij omgaan met de honden en de fokkerij.
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het bijzonder. Af en toe een nestje pups uit een verantwoorde combinatie.
Home.
Welkom op de website van Friese Stabij kennel" út it Griene Hert." Wij zijn Jack In grid Tomson en wonen in Gouda, midden in het Groene Hart van Nederland. Wij zijn in het bezit van het fantastische Nederlandse hondenras de Stabijhoun en fokken incidenteel een nestje.
Friese Stabij informatie over de Friese Stabij Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Friese Stabij. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Friese Stabij fokker of kennel.
Stabyhoun Fokkers.
Open Frysk Kampioenskip Friese Stabij En. Verslag Fries Kampioenschap voor de. Hieronder vindt u stabyhoun kennels en fokkers die lid zijn van onze vereniging. Bent u lid en wilt u hier ook uw vermelding? Stuur dan een mail naar Naam Woonplaats Contact Kennelnaam Website.

Contacteer ons