Op zoek naar friese stabij vereniging?

 
friese stabij vereniging
NVSW Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen.
Het verenigen van liefhebbers en het bevorderen van de fokkerij van de Stabij en Wetterhoun. De NVSW spant zich in voor het waarborgen en zo mogelijk verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van beide rassen. De Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen is opgericht op 26 april 1947.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
En ach, wat maakt het ook eigenlijk uit dat de moeder niet helemaal op een Friese Stabij blijkt te lijken de pupjes zijn lief, en daar gaat het tenslotte om, toch? Een selectie van wat er de afgelopen tijd op advertentie-sites te koop werd aangeboden onder de titel raszuivere Stabij.:
Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen.
De vereniging is opgericht met als doel.: liefhebbers van de Friese rassen nader tot elkaar te brengen en de liefhebberij en de fokkerij van honden van de Friese rassen in Nederland te bevorderen en in stand te houden. De vereniging zal zich inspannen voor het waarborgen van de kwaliteit van deze rassen. Fokkers verkopen hun pups via de puppybemiddeling. Kandidaat kopers kunnen zich daar aanmelden om in aanmerking te komen voor een pup. Aanvraagformulieren pup via de website van de NVSW. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden als lid. Een van de manieren om op de kwaliteit toe te zien is geweest: het oprichten van een Fok Advies Commissie FAC. Deze commissie wordt bijgestaan door de Commissie Rastechnische zaken. Regionaal zijn er kynologisch onderlegde leden de Inventarisatoren die nestbezoeken afleggen en rapporteren aan de FAC. Een andere commissie binnen de NVSW is de Jacht en Werkcommissie JWC. Hier wordt al het mogelijke gedaan om de jachthond in de Stabij en Wetterhoun te behouden en het werken met deze honden te bevorderen.
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond.
Herplaatsers Stabijhoun en Wetterhoun NVSW.
Als daar geen geschikte baas onder kan worden gevonden, wordt op deze pagina een oproep geplaatst. Welke honden worden bemiddeld? De NVSW bemiddelt uitsluitend Stabij en Wetterhounen met stamboom van leden en van fokkers die volgens de regels van de vereniging fokken.
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017. Dit geldt voor pups geboren uit dekkingen op of na 17 juni 2017. Hiervoor krijgt u een goed gefokt hondje met stamboom, dat de benodigde inentingen en wormkuren heeft gekregen en is gechipt door de Raad van Beheer. De koop/verkoop wordt geregeld middels een door de vereniging goedgekeurd koopcontract.
Welkom.
Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Onze Wetterhoun: STABIJBEZITTERS WILLEN NIEUWE CLUB.
Ze zien nu wat de wettermensen hebben gedaan en dat heeft ze aan het denken gezet' De Wetterhoun Vereniging Nederland assisteert en adviseert dan ook bij de oprichting van de rasvereniging van de stabij. Afgelopen zaterdag woonde Corbee in Sneek de eerste ledenvergadering bij van de nieuwe wetterhûnclub. Het, was een verademing. Wat heerste daar een ontspannen sfeer.' De stabij en de wetterhûn zijn typisch Friese honden, die vooral in de Wouden te vinden waren, waarschijnlijk al sinds het begin van de negentiende eeuw.
Nederlandse Vereniging voor Stabijhoun en Wetterhoun.
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen. Fijn dat u ons gevonden heeft! U vindt hier informatie over onze twee prachtige Nederlandse rassen: de Stabijhoun en de Wetterhoun, maar natuurlijk ook over de vereniging en waarom ons werk zo belangrijk is.

Contacteer ons