Resultaten voor friese stabij pups

 
friese stabij pups
Mooie raszuivere Friese Stabij pups puppy Te koop Tweedehands.nl.
Overige rassen Leeftijd.: Onze Friese Stabij Pippa heeft op 6 mei een nest met 7 prachtige gezonde pups gekregen. Het zijn ras zuivere pups, waarvan 75% van de stamboom bekend is. Pippa is een lieve hond met een zeer sociaal, zachtaardig en stabiel karakter.
Home.
Wij zijn in het bezit van het fantastische Nederlandse hondenras de Stabijhoun en fokken incidenteel een nestje. Op deze site vindt u allerlei informatie over onze honden, nestjes en de Friese Stabij in het bijzonder. Veel plezier met het bekijken van onze site, heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u indien mogelijk verder. Nieuws en updates zijn te vinden op de pagina Nieuws. Wij verwachten voorlopig geen pups meer!
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij zijn een non-profit organisatie, opgericht om te voorkomen dat. Hele mooie kruising pups: Border Collie X Friese Stabij. Super enthousiaste kruising pups zoeken een nieuw baasje 6 geweldige lieve border collie x friese stabij pups mogen vanaf vandaag het nest verlaten.
Spelende friese stabij pups YouTube.
jolliefun 6273, views. Stabij pups 6 weken part1 Duration: 436. Bart Altena 1427, views. Friese stabij pups begroeten Duration: 111. Henon01 1986, views. Friese Stabij pup Keuring Duration: 206. Monica Ralling 5425, views. Raalte Friese Stabij pups 7 weken Duration: 152.
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017.
24-uursdienst voor de 15 pups van stabij Lobke Drachtster Courant.
En ze zit vol energie, als we buiten wandelen komt ze altijd met de grootste stokken aanslepen. Lobke is een rasechte bruine Friese stabij, maar ze heeft geen papieren. En dat geldt ook voor de vader van het grote nest, de zwart/witte reu Benthe. Die bijna vijfjarige hond woont bij een gezin in Bitgumole. Benthe had al een eigen Facebookpagina met allemaal leuke fotos en die heeft Lobke nu ook. De vijftien pups zijn allemaal zwartbont.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Friese Stabij Startpunthonden.
Tips bij het opvoeden van Friese Stabij. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Friese Stabij? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens op deze pagina. Hier staan veel artikelen die te maken hebben met onder andere opvoeding en gedrag. Je hond frisbee leren. Om je hond frisbee te leren spelen is leuk en zeker de moeite waard. Het is een geweldige manier om tijd met je hond door te brengen en nog gezond ook. Lees het artikel. Bijten afleren bij de pup. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden, met name bij pups, en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy.
Welkom.
Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Wanneer zijn er weer pups? Als je op zoek bent naar een Friese Stabij pup, dan kom je natuurlijk als eerste verwachtingsvol op deze pagina kijken. Het zal waarschijnlijk een teleurstelling zijn om te vernemen dat je voor een goed gefokte pup moet wachten omdat er per jaar niet zo heel veel nestjes geboren worden en de belangstelling best groot is.
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
De Drent zoals hij ook wel genoemd wordt is verwant aan een aantal andere rassen, waaronder de Franse Epagneuls, de Friese Stabij, de Duitse staande hond langhaar en de grote Münsterländer. Beschikbaar Drentsche patrijshond pups Kennel v. Bij Drentsche patrijshond kennel v.
Friese Stabij: Ras standaard Kennel Út it suden.
Friese stabij pups geboren 7 december 2015. Toby heeft een nieuw thuis! Imre Renske Út it suden heet vanaf vandaag Saartje! Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlands Vereniging voor Stabij en Wetterhounen en Onze Stabyhoun! Kennel Út it suden.

Contacteer ons