Meer resultaten voor friese stabij

 
friese stabij
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.
Friese Stabij Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Friese Stabij beschikt over uitstekende zwemcapaciteiten en is dan ook in staat om over grote afstanden te zwemmen om het geschoten wild te apporteren. De Friese Stabij is een toegewijde en trouwe metgezel die uitstekend is met kinderen en andere huisdieren.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Is inmiddels 12 weken oud dus is klaar om zijn moeder te verlaten. Friese Stabij / Labrador pup reu mag het nest verlaten. Ik ben een kruising tussen labrador en stabij. Mijn mama is een friese stabij / labrador en mijn vader is een friese stabij.
Jacht Rassen: Friese Stabij.
Caps Snapback Pet. Kies een standaard tekst. Kies een variant. Hier waak ik voor mijn baas! Ik bijt niet ik amputeer! Binnen zonder bellen, buiten zonder ballen! Doe eens gek, klim eens over het hek! Waarschuwing, mijn baas is levensgevaarlijk!
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond.
Welkom Onze StabyhounOnze Stabyhoun Stabyhoun vereniging.
Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
Ras informatie Friese Stabij MaxLuna.
De Friese Stabij heeft veel beweging nodig. Het is belangrijk dat hij lekker kan rennen, spelen en lange wandelingen maken. Eén keer per week goed borstelen is voor de Friese Stabij meestal voldoende, behalve tijdens de ruiperiode dan wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Nederlandse Vereniging voor Stabijhoun en Wetterhoun.
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen. Fijn dat u ons gevonden heeft! U vindt hier informatie over onze twee prachtige Nederlandse rassen: de Stabijhoun en de Wetterhoun, maar natuurlijk ook over de vereniging en waarom ons werk zo belangrijk is.
Friese Stabij F Honden.
Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud. 046 4811964 CONTACT. Toggle Nav Menu. Basset Griffon Vendeen. Basset Friffon Vendeen. Hollandse Herder lang harig. Hollandse Herder rus. Hollandse Herder kort harig.
Friese Stabij Karakter Verzorging Hondenrassen De Nieuwe Hond.
De Friese Stabij heeft een licht gewelfde schedel. De voorsnuit en schedel zijn even lang. De neusrug is breed en recht. De oren zijn laag aangezet en worden hangend gedragen. De ogen zijn middelmatig groot. De Friese Stabij heeft een schaargebit.
Home Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld.
baasje van flatcoat Roover. Onze Friese stabij Yarda komt al vele jaren met veel plezier bij Syltjer Wâld. Niet alleen Yarda, maar ook wij genieten dan van onze vakantie. Wij zijn blij dat onze Yarda altijd goed wordt verzorgd door Sylvia.
licg.nl Stabijhoun.
De Stabij is graag bij zijn baas, maar als u het rustig opbouwt kan hij wel leren een aantal uren alleen te zijn. Stabijhounen zijn waaks en zullen zich laten horen als er iemand op hun terrein of daar voorbij komt.

Contacteer ons