Meer resultaten voor hond friese stabij

 
hond friese stabij
De stabijhoun, oorsprong, karakter en opvoeding Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Men zegt dat het woord stabij een samentrekking is van sta-me-bij wat precies beschrijft wat hij deed; de baas bijstaan in zijn dagelijkse leven, en het woord houn is Fries voor hond, een sta-me-bij-hond dus. Vaker wordt hij Friese Stabij of kortweg Stabij genoemd en in Friesland doorgaans Bijke varianten: Beike, Byke.
Friese Stabij Wikikids.
Puppys dienen om de 2 uur uitgelaten te worden. De Friese stabij is een lieve en leuke soort hond en is ook heel aardig tegen over kinderen maar vindt stoeien ook leuk. Het karakter van deze honden maakt het een hele goede gezinshond.
Friese Stabij algemene informatie Stabijen.
Friese Stabij afstammelingen. De Friese Stabij, vroeger wel de Friese Langhaar genoemd, is een vriendelijke, enthousiaste en actieve hond met veel potentieel. De Friese Stabij is een heuse allrounder. Door zijn zachtaardige karakter en vriendelijke omgang met kinderen is de Stabij geschikt als gezinshond.
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Show ook je hond naar hondenshow. Hollandse Hout, v.'t' Stabijhounkennel. Stabijhounkennel V.'t' Hollandse Hout: Wij fokken met veel zorg en aandacht en volgens de strenge regels van de Rasvereniging NVSW. De vaders van onze pups worden gekozen uit de dekreuenlijst van de NVSW. Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze hond kan goed overweg met mensen, kinderen. Friese stabij x wetterhoun pups, puppies zwart en bruin. Onze lieve friese stabij is op 10 februari bevallen van 8 prachtige friese stabij x wetterhoun pups. De pups mogen vanaf 13 april 9 weken oud het nest verlaten.
Stabij Wikipedia.
Het uiterlijk van de hond is decennialang hetzelfde gebleven, al werd de hond vroeger vaak gekruist met een ander Fries ras: de wetterhoun. In 1942 werd het ras officieel erkend en is het kruisen gestopt. De stabij wint in Nederland langzaam aan populariteit. Buiten Nederland komt het ras weinig voor. Wel zijn er Zweedse, Deense, Finse, Noorse, Amerikaanse en Canadese rasverenigingen voor de Friese stabij.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Friese Stabij Startpunthonden.
Tips bij het opvoeden van Friese Stabij. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Friese Stabij? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens op deze pagina. Hier staan veel artikelen die te maken hebben met onder andere opvoeding en gedrag. Je hond frisbee leren.
Stabijhoun.
Voor teven is de schofthoogte 49 cm. De Stabij is vrolijke en slimme gezinshond die je ook in diverse hondensporten tegenkomt. De Stabijhoun is een echte Fries; hij wil soms even de kat uit de boom kijken, maar daarna heb je een vriend voor het leven. Met zijn gevoelige en tikje eigenzinnige aard is het een hond die geen harde, maar wel een consequente opvoeding nodig heeft.
De Stabijhoun of Friese Stabij.
Zorg er dus altijd voor dat een Stabij niet in een positie komt waarin hij niet weg kan. Op dat moment zal namelijk ook die lieve en verdraagzame Stabij snauwen. Iets dat natuurlijk voor alle honden geldt, en dus ook voor een Stabij: laat nooit een kind alleen met de hond.

Contacteer ons