Resultaten voor friese stabij pups verwacht

 
friese stabij pups verwacht
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Wanneer zijn er weer pups? Als je op zoek bent naar een Friese Stabij pup, dan kom je natuurlijk als eerste verwachtingsvol op deze pagina kijken. Het zal waarschijnlijk een teleurstelling zijn om te vernemen dat je voor een goed gefokte pup moet wachten omdat er per jaar niet zo heel veel nestjes geboren worden en de belangstelling best groot is.
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
De Drent zoals hij ook wel genoemd wordt is verwant aan een aantal andere rassen, waaronder de Franse Epagneuls, de Friese Stabij, de Duitse staande hond langhaar en de grote Münsterländer. Beschikbaar Drentsche patrijshond pups Kennel v. Bij Drentsche patrijshond kennel v.
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017.
Home.
Wij zijn in het bezit van het fantastische Nederlandse hondenras de Stabijhoun en fokken incidenteel een nestje. Op deze site vindt u allerlei informatie over onze honden, nestjes en de Friese Stabij in het bijzonder. Veel plezier met het bekijken van onze site, heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u indien mogelijk verder. Nieuws en updates zijn te vinden op de pagina Nieuws. Wij verwachten voorlopig geen pups meer!
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze luna heeft geen stamboom maar de vader van de pups wel. Verwacht: puppy's' kruising labrador X friese stabij. Puppys op komst! Kruising labrador x friese stabij onze lieve, vrolijke en trouwe hond yara 2 jaar verwacht rond 21 april puppys.

Contacteer ons