Meer resultaten voor friese stabij pup te koop

 
friese stabij pup te koop
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
golden retriever x/friese stabij x/ boomer look pups. Deze kruising pups zijn te koop. Het zijn heel blije, onbevangen pups. Hun vader is zwart, is een kruising friese stabij x golden retriever. Het is net een zwarte golden retriever. Hun moeder is een schapendoes. De pups zullen van allebei wat hebben, soort boomer look a like. Ik denk dat ze zo groot worden. friese stabij heidewachtel pup bijna 1 jaar oud.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Het komt bedroevend vaak voor. Ná de leeftijd van 8 weken neemt de ontvankelijkheid van de pup voor nieuwe dingen pijlsnel af, hier ligt dus een belangrijke taak voor de fokker. Heb je trouwens goed gekeken op advertentiesites die Stabijhounpups in de aanbieding hebben? Heb je daar ook foto's' van de ouders gezien? Ik zie er af en toe honden bij zitten die de naam Stabij echt niet verdienen. Ze zijn dan weliswaar zwartwit en zelfs dat niet altijd, maar daar houdt de vergelijking dan ook op. Ik zie er bij die blond zijn of driekleur, of met een krulvacht en dito staart. Meestal echter, zie je geen foto's' van de moeder, en nog minder vaak van de vader. Meestal zie je alleen die mooie gevlekte puppies. En als je dan gaat kijken, ga je gegarandeerd voor de bijl, want wie kan er nou weerstand bieden aan die kleine rakkertjes? En ach, wat maakt het ook eigenlijk uit dat de moeder niet helemaal op een Friese Stabij blijkt te lijken de pupjes zijn lief, en daar gaat het tenslotte om, toch? Een selectie van wat er de afgelopen tijd op advertentie-sites te koop werd aangeboden onder de titel raszuivere Stabij.:
Mooie raszuivere Friese Stabij pups puppy Te koop Tweedehands.nl.
Dat helpt de nieuwe baasjes goed op weg bij de start met hun pup. De puppy's' mogen vanaf 3 juli naar hun nieuwe thuis. Voor meer informatie kunt u bellen. De Friese Stabij is een staande jachthond die gekenmerkt wordt door een eigenzinnig, nieuwsgierig, waaks en baasgericht karakter met een gezonde dosis energie. Als je in het eerste jaar die eigenzinnigheid en lust tot zelfstandig jagen in goede banen leidt door een consequente opvoeding en training, dan heb je een maatje voor het leven! Een stabij is een zeer geschikte hond voor een gezin met kinderen. De reden voor je klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie. Afdeling Kies afdeling Kies afdeling. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Hobby Vrije tijd. Rubriek Kies rubriek Kies rubriek. Categorie Kies categorie Kies categorie. Onterecht in Gratis af te halen.
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
Aanschaf Stabij of Wetterhounpup. De aanschaf van een pup. Het is zeer verstandig om alle voors en tegens rustig op een rijtje zetten als u overweegt om een puppy te nemen. Het houden van een hond heeft heel veel positieve kanten, maar er zijn ook nadelen.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
x Zaga pup 06-06-13. Arjen Hylke Út it suden. x Anke pups 22-07-13. x Floor pups 06-10-14. Fabe Tjibbe Út it suden. Friso Tjibbe Út it suden. Hylke Jelmer Út it suden. Bregje Fenna Út it suden. x Tjibbe pups 05-06-13. x Jelmer pups 07-09-14. Froukje Lobke Út it suden. 14-3-2005 Bente 22-2-2017. 25-2-2007 Fenna 13-12-2017. A-nest dekking en dracht. A-nest pups geboren. A-nest pups en hun baasjes. Aukje Fenna Út it suden. B-nest dekking en dracht. B-nest pups geboren. B-nest pups en hun baasjes. Boaike Yep Út it suden. Bregje Fenna Út it suden. D-nest dekking en dracht. D-nest pups geboren. D-nest pups en hun baasjes. F-nest dekking en dracht. F-nest pups geboren. F-nest pups en hun baasjes. H-nest dekking en dracht. H-nest pups geboren. H-nest pups en hun baasjes. E-nest pups geboren. E-nest pups en hun baasjes. G-nest dekking en dracht. G-nest pups geboren. G-nest pups en hun baasjes. I-nest dekking en dracht. I-nest pups geboren. I-nest pups en hun baasjes. Hoe wij fokken. Prachtig Nederlands Ras! Welkom bij Kennel Út it suden. Onze kennel Út it suden staat helemaal in het teken van de Friese Stabij en de Drentsche Patrijshond, twee Nederlandse hondenrassen.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pup heeft een vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring. De pup is goed. Geweldige mooie kruising pups Border: Collie X Friese Stabij. Super enthousiaste kruising pups zoeken een nieuw baasje lieve border collie x friese stabij pups mogen vanaf vandaag het nest verlaten. Ze hebben hun eerste enting gehad. Ze zijn onderzocht door de dierenarts en zijn helemaal gezond. De pups zijn erg enthousiast en houden veel van spelen, ook kunnen ze goed. Ouderkerk aan den IJssel. Staat ter dekking onze ervaren Friese Stabij douwe. Hallo, onze friese stabij douwe is 4 jaar oud, en heeft al voor een aantal prachtig nestje friese stabij's' gezorgd. Onze hond douwe is erg mens, kind en dier vriendelijk en vrolijk en zit totaal geen kwaad in, verder is hij kerngezond, waaks en ondernemend, en heeft zeer goede dek. kruising berner sennen met friese stabij pups. Te koop mooie kruising berner sennen met stabij vader en moeder aanwezig zeer lief voor kinderen zij nagekeken bij de dierenarts ingeent en ontw en een chip graag bellen de mail wordt s avonds pas gelezen tel 06 24472131 0528 331257.

Contacteer ons