Resultaten voor friese stabij pups met stamboom

 
friese stabij pups met stamboom
Nederlandse Vereniging voor Stabijhoun en Wetterhoun.
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen. Fijn dat u ons gevonden heeft! U vindt hier informatie over onze twee prachtige Nederlandse rassen: de Stabijhoun en de Wetterhoun, maar natuurlijk ook over de vereniging en waarom ons werk zo belangrijk is. Er zijn pagina's' die beschrijven wat de Fok Advies Commissies doen en over de trainingen die verzorgd worden door de Jacht en Werk Commissie. Uiteraard is er uitleg over de pupinformatiedienst en zijn er links naar fokkers die lid zijn van de vereniging en fokken volgens ons fokreglement. Dat fokreglement, en andere informatie over de NVSW staat hier vanzelfsprekend ook. U kunt vooral ook genieten van heel veel foto's! Kortom, er is genoeg te kijken en te lezen. Wij wensen u daar veel plezier bij! Bestuur en medewerkers NVSW. Pups ter bemiddeling beschikbaar!
Home Alde Leane.
Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz. en natuurlijk heel veel fotos en filmpjes van onze eigen Stabijhounen en hun puppies. Verder uitslagen van hondenshows en een zeer uitgebreide pagina over heupdysplasie HD. Erg trots zijn wij op de door ons gefokte dekreuen en fokteefjes. We proberen uit elk nest zeker wat in de fokkerij te krijgen. Dit in belang voor het ras. En we hebben nog een hobby die we hier graag delen en dat zijn de Shetlanders. Veel kijkplezier op deze website namens Hans, Marianne en de Fryske Hounen. Harryette en Ik met de pups uit het M nest van 2015.
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond. We hopen met onze kennel een positieve bijdrage te leveren aan het ras Stabijhoun en met deze site aan zijn bekendheid als jachthond.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Wordt er met die regels een handje gelicht, dan krijgt dat nest geen stamboom. Het zijn geen dichtgetimmerde wetten waarbij niets mis kan gaan, maar het houdt misstanden in ieder geval buiten de deur. Meer zekerheid dat je een Stabij in huis haalt die in alle opzichten lijkt op het ras van je keuze krijg je niet. De rol van de rasvereniging. Voor fokkers die hun pups door de vereniging willen laten bemiddelen heeft de NVSW aanvullende regels die zijn gericht op het instandhouden, bewaken en bevorderen van de gezondheid, het karakter en het welzijn, alsmede van de rastypische eigenschappen van onze Fryske hounen.:
Home.
Wij zijn in het bezit van het fantastische Nederlandse hondenras de Stabijhoun en fokken incidenteel een nestje. Op deze site vindt u allerlei informatie over onze honden, nestjes en de Friese Stabij in het bijzonder. Veel plezier met het bekijken van onze site, heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u indien mogelijk verder. Nieuws en updates zijn te vinden op de pagina Nieuws. Wij verwachten voorlopig geen pups meer! 29 september 2018. de pagina's' van Doutzen, Mees, Jelle, Jiske en Epke zijn weer geupdated. allemaal pups uit ons 5e nestje. 23 augustus 2018. Van harte gefeliciteerd met lieve Jiska. Poot van dochter Happy. Groetjes van Guido, Manon en kids. 23 augustus 2018. Jiska is vandaag 7 jaar! 23 augustus 2018. Ons 3e nestje is vandaag 8 jaar geworden. Syl, Kaay en Saske, gefeliciteerd. 12 augustus 2018. Epke in Hoek van Holland. 12 juli 2018. Bezoek uit Frankrijk, Jeppe kwam zijn stamboom ophalen.
Aanschaf Stabijhoun of Wetterhoun pup.
De vraag die u zich bij advertentiepups kunt stellen is deze: krijgt u wel wat u denkt aan te schaffen? Wat kost een Stabij of Wetterhounpup? De maximale vraagprijs voor pups van beide rassen is 900, zoals vastgesteld op de Algemene Vergadering in 2017. Dit geldt voor pups geboren uit dekkingen op of na 17 juni 2017. Hiervoor krijgt u een goed gefokt hondje met stamboom, dat de benodigde inentingen en wormkuren heeft gekregen en is gechipt door de Raad van Beheer.
Stabyhoun Friese stabij Stabij Senna.
De pups worden ge├źnt met 6 weken, gechipt, DNA wordt afgenomen, ze krijgen een stamboom-certificaat van de Raad van Beheer en worden ontwormd. Tussen de 7 en 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasjes. Er zal veel aandacht worden besteedt aan de socialisatie van de pups.
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ze zijn al ontwormd en met 6 weken krijgen ze de vaccinatie en de chip met paspoort. Onze luna heeft geen stamboom maar de vader van de pups wel. Geweldige leuke lieve friese stabij x wetterhoun pups. We hebben een nestje prachtige puppies wetterhoun x friese stabij ze mogen hun nestje verlaten!

Contacteer ons