Op zoek naar friese stabij pups te koop friesland?

 
friese stabij pups te koop friesland
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie kruising berner sennen met stabij vader en moeder aanwezig zeer lief voor kinderen zij nagekeken bij de dierenarts ingeent en ontw en een chip graag bellen de mail wordt s avonds pas gelezen tel 06 24472131 0528 331257. Friese Stabij Pups.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
En ach, wat maakt het ook eigenlijk uit dat de moeder niet helemaal op een Friese Stabij blijkt te lijken de pupjes zijn lief, en daar gaat het tenslotte om, toch? Een selectie van wat er de afgelopen tijd op advertentie-sites te koop werd aangeboden onder de titel raszuivere Stabij.: In hoeverre deze Stabijs aan de uiterlijke raskenmerken voldoen, dat kun je zelf zien als je een beetje geïnformeerd bent. In hoeverre ze aan de gewenste karakterkenmerken voldoen, daar moet je maar naar raden. Vermeerderaars en broodfokkers. Zoals eerder opgemerkt: de belangstelling voor de Stabijhoun groeit en ook het aantal mensen dat hoopt daar een paar centen aan te kunnen bijverdienen. Lang niet altijd staat het welzijn van de moeder en pups voorop.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
Sinds 2009 fokken wij met onze Friese Stabijs en in 2012 hebben we ons eerste nestje Drenten gekregen. Onze pups groeien op in huiselijke kring. Neem gerust een kijkje op onze website! Eén kennel twee rassen. De Stabij komt van oorsprong uit Friesland en dan met name uit het Friese Woudengebied, de streek in het zuidoosten en oosten van Friesland.
Vraag en aanbod, de marktplaats van Friesland!
Psittacus Breeding High Protein 1kg. Prijs: Zie omschrijving. te koop fischeris., te koop 2 fischeris., volgens mij 2 poppen. bieden per stuk. Pracht nest bordercollie x stabij. Zeer inteligente pups leergierig en sociaal.gechipt geënt en ontw. Nu 7 wkn. Prijs: Zie omschrijving.
Nederlandse Vereniging voor Stabijhoun en Wetterhoun.
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen. Fijn dat u ons gevonden heeft! U vindt hier informatie over onze twee prachtige Nederlandse rassen: de Stabijhoun en de Wetterhoun, maar natuurlijk ook over de vereniging en waarom ons werk zo belangrijk is. Er zijn pagina's' die beschrijven wat de Fok Advies Commissies doen en over de trainingen die verzorgd worden door de Jacht en Werk Commissie. Uiteraard is er uitleg over de pupinformatiedienst en zijn er links naar fokkers die lid zijn van de vereniging en fokken volgens ons fokreglement. Dat fokreglement, en andere informatie over de NVSW staat hier vanzelfsprekend ook. U kunt vooral ook genieten van heel veel foto's! Kortom, er is genoeg te kijken en te lezen. Wij wensen u daar veel plezier bij! Bestuur en medewerkers NVSW. Pups ter bemiddeling beschikbaar!
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie kruising berner sennen met stabij vader en moeder aanwezig zeer lief voor kinderen zij nagekeken bij de dierenarts ingeent en ontw en een chip graag bellen de mail wordt s avonds pas gelezen tel 06 24472131 0528 331257. Friese Stabij Pups.

Contacteer ons