Op zoek naar friese stabij zwart?

 
friese stabij zwart
De Friese Stabij Dier en Natuur: Huisdieren.
Ze heten zo omdat ze drie kleuren hebben, zwart, wit en bruin. Met deze honden mag niet meer gefokt worden, omdat ze zeggen dat het geen echte Stabij's' zijn. Vroeger noemden mensen de blauwschimmel, ook wel blauwbont. Bij een blauwschimmel zijn zwarte en witte haren zo met elkaar vermengt dat het een soort blauwachtige kleur lijkt. Deze Stabij's' worden geboren heeft hij een zwarte kop met een wit lichaam en soms hele kleine vlekjes bij de tenen en zijn voetjes. Als zij ouder worden dan veranderd zijn kleur steeds meer, hij is net een kameleon. De Friese Stabij heeft een schaargebit, het gebit heet zo omdat gebit in de vorm staat van een schaar, de boventanden gaan over de ondertanden als ze hun bek dicht doen.
Vind friese stabij pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nog beschikbaar: 1 reutje zwart bont, 4 teefjes zwart bont, graag bellen, doordat ikzelf pas geopereerd ben aan mijn schouder is typen lastig 0630929144 moeder byke en vader bruno zijn beide friese stabij. Foar elk wat wils. Gezocht: pup teefje friese stabij of border collie.
Stabijhoun.
De beharing op het troffelvormig oor valt niet vanzelf uit en kan eenvoudig worden geplukt. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor stabij Wetterhounen en Vereniging Onze Stabyhoun zijn bezig met de gezondheid van de Stabijhoun. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
De Stabijhoun of Friese Stabij.
Zorg er dus altijd voor dat een Stabij niet in een positie komt waarin hij niet weg kan. Op dat moment zal namelijk ook die lieve en verdraagzame Stabij snauwen. Iets dat natuurlijk voor alle honden geldt, en dus ook voor een Stabij: laat nooit een kind alleen met de hond.
Stabij Wikipedia.
Wel zijn er Zweedse, Deense, Finse, Noorse, Amerikaanse en Canadese rasverenigingen voor de Friese stabij. Anno 2010 zijn er ongeveer 3.500 originele stabijs met stamboom en worden er ieder jaar zo'n' 350 geboren. Close-up van een stabij. Een Stabij/Wetterhoun pup. Het is een jachthond en ook een gezinshond. De stabij is een staande jachthond, hij blijft zodra hij de aanwezigheid van wild bespeurt roerloos staan, soms met een voorpoot geheven en met de neus in de richting van het wild. De stabij is een goede zwemmer en daardoor in staat bejaagd wild in water over grote afstanden te apporteren. De stabij is een middelgrote hond: de gemiddelde hoogte voor reuen is 53 cm en voor teven is dit 49 cm. De meest voorkomende kleur is zwart met een witte aftekening.
Vind friese stabij op Marktplaats.nl.
Friese Stabij pups. Te koop 7 friese stabij pups 2 reutjes en 5 teefjes. Er zijn 2 bruin witte teefjes en 3 zwart witte teefjes en 1 zwart witte reu en dus 1 bruin witte reu. De pups zijn geboren op 25-12-2018 ze zijn al meerdere keren ontwormd en ze worden gechipt en geent voor dat ze het nestje mogen verlaten.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nog beschikbaar: 1 reutje zwart bont, 4 teefjes zwart bont, graag bellen, doordat ikzelf pas geopereerd ben aan mijn schouder is typen lastig 0630929144 moeder byke en vader bruno zijn beide friese stabij. Foar elk wat wils. Friese Stabij Waakbord Ik waak voor mijn baas.
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het bijzonder. Af en toe een nestje pups uit een verantwoorde combinatie.
Rasstandaard Stabijhoun NVSW.
De Stabij heeft een dichte, volle haarinplant aan de achterzijde van de voor en achterbenen. Op de staart dient de haarinplant rondom lang, dicht en vol te zijn. Hoewel de voorkeur uitgaat naar een geheel sluike vacht, komt een iets golvende beharing op de rug vaak voor. Kleur en grootte. De kleuren zwart met witte aftekening, alsmede bruin met witte aftekening komen voor.

Contacteer ons